Post by quireschiverfi on Mar 6, 2022 9:32:18 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ SongPop 2: Guess The Song Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SongPop 2: Guess The Song Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai daug pinigų ▞▞▞
▞▞▞ SongPop 2: Guess The Song Game 2022 version ▞▞▞
Šis žaidimas visada buvo mano mėgstamiausias žaidimas, nes mėgstu muziką ir mėgstu gerą iššūkį, bet dabar jo praktiškai nebegalima žaisti, nebent išleisite 5 dolerius per mėnesį VIP paskyrimui. Nėra jokios priežasties, išskyrus godumą, kad šiame žaidime yra tiek daug skelbimų. Reklamos prieš žaidimą, skelbimai po žaidimo, skelbimai tarp vakarėlių raundų, skelbimai, skelbimai, skelbimai ir dar daugiau skelbimų... ir prieš tai, kai galite skųstis apie reklamas, kurias turite..laukti..žiūrėti skelbimą...dėl reklamos žaidimo negalima žaisti ir suryja mano duomenis.
VIP apmokestinimas nebuvo atliktas per „Google Play“ parduotuvę, nes nerandu būdo atsisakyti jos prenumeratos.
Aš žaidžiu kasdien ir esu užsiprenumeravęs VIP, bet dabar mums leidžiami tik 5 bilietai per dieną į vakarėlį? aš jau moku už VIP be jokios realios naudos, o dabar norite iš manęs daugiau pinigų? Turėtumėte pasiūlyti VIP nariams geresnes galimybes gauti bilietus... o ne prašyti jų mokėti dar daugiau pinigų. VIP atšaukimas
Kiek užtenka $?! Supykau, jei mokėjau pinigus už reklamą. žaidėjai tikrai nesulaukia Džeko už tai, kad sėdi per daugybę skelbimų. vis tiek turi sumokėti 4 bet kokią realią kolekciją.labiau apibendrintas grojaraštis nei konkretus atlikėjas. muzikiniai žaidimai Aš pralaimiu tiesioginiams žudikams, kol kas čia renku kaip DJ AM Antarktidos oras.
Žaidėte daugelį metų ir nebegalite įkelti žaidimo po atnaujinimo? Jau kurį laiką mokėjau už VIP ir ketinu atšaukti savo prenumeratą.
Tai labai gerai suplanuotas žaidimas, iš kurio galima rinktis iš daugybės žanrų, o tai yra puiku. Tačiau šis žaidimas nėra vertas absoliučiai juokingo reklamų kiekio. Vienintelė išeitis iš skelbimų – mokėti mėnesinę įmoką. Tai reikia pakoreguoti.
Žaidžiau nuo 2012 m. buvo puiku ir laikui bėgant vis gerėjo, kol jie nusprendė pakeisti dienos apdovanojimus ir duoti premijų serijas tik VIP
Nerealus!!!!
Songpop1 turėjau amžinai. Dabar negaliu prieiti prie jo, NORS TURIU ANDROID, o ne Apple. Bandomuoju laikotarpiu naudojau songpop2 ir dabar sakoma, kad turiu jį atsisiųsti. Gerai, nesvarbu. Jis atsisiunčiamas iš „Google Play“, o tada, kai pradeda diegti, jis man sako, kad negali jo įdiegti. KOKIA PROBLEMA?! Atlikau visus trikčių šalinimo veiksmus, jis man pasakė... sutvarkyk šį reikalą, prašau. Viskas gerai, bet yra keletas didelių trūkumų. Nors žaidimo mechaniniai yra puikūs, patalpos yra tiesiog, bandant atspėti dainą greičiau nei jūsų konkurentai. Tačiau žaidimas nuolat verčia jus užsiprenumeruoti VIP narystę ir, mano nuomone, tai nėra verta ir yra per brangu. Be to, uždirbti pakankamai monetų yra varginantis procesas.
Smagu bet!! Patinka programa ir muzika, labai gerai apgalvota, bet 6,99 per mėnesį, tai yra šiek tiek aukštesnė kaina, naudojant „Spotify“ ir kitas muzikos programas, kurios teikia visą muziką.Ir skelbimai pagaliau mane ištrynė po valandos per didelio pinigų griebimo. 💵💵💵😬😬
Ar normalu, kad ne vieną ir ne du kartus skelbimai žaidžia tikrame raunde?! Turiu sutelkti dėmesį į dainą raundoje, o ne į tą, kuri ateina iš reklamos
2 žvaigždutės pačiai programai, nors žaidimas, valdikliai, grafika ir žaidimo kokybė gauna 5 žvaigždutes, skelbimų yra tiesiog per daug. Anksčiau mėgau šį žaidimą ir žaisdavau visą laiką! Bet tada jis buvo atnaujintas ir kiekvienas veiksmas, kurį padariau, parodydavo skelbimą. Dabar beveik niekada nenaudoju šios programos, nes per daug nemalonu spustelėti 17 skelbimų, kad žaisčiau savo eilę visuose žaidimuose.
Hotel Frenzy: Home Design Adventure cuw
Puikus zaidimas!!
Negaliu atnaujinti savo pseudoportreto nuotraukos, tiesiog „įkeliama“ amžinai, kai pasirenku nuotrauką arba padarysiu naują ir paspaudžiu IŠSAUGOTI (tekstas išsaugotas gerai, bet nuotrauka ne). Skelbimai per dažni ir pernelyg įkyrūs.
💖💖💖💖💖💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Ši programa yra puiki, tačiau jos turi palengvinti senų žaidimų ištrynimą. Kiekvieną kartą, kai aš noriu ištrinti vieną, jis įkeliamas keistai ir verčia mane stumdyti priešininką. Taip pat būtų geriau, jei vienu metu galėtumėte ištrinti kelis žaidimus.
Suteikčiau šiam žaidimui daugiau žvaigždučių, jei ne reklama. Per daug skelbimų, po kiekvieno turo yra vienas. Mėnesinės reklamos pašalinimo išlaidos yra per didelės. „Song Pop“ mėnesio kaina yra didesnė nei kai kurių žaidimų metinė kaina.
Man patinka šis žaidimas, bet naujausias atnaujinimas yra siaubingas. Skirdavau laiko gauti atlygį, kurį gaudavau, bet kadangi nemokėsiu 4,99 USD per mėnesį, negaliu gauti atlygio.
Smagi programėlė, vienintelis trūkumas yra tas, kad didžiojo nugalėtojų lyderių sąrašo informacija svetainėje nuolat keičiasi, tačiau tai nėra taip blogai, kaip lyderių lentelės reitingai rodomi ne visame pasaulyje, o lokaliai 😒
Puikus žaidimas muzikos mylėtojams
Man patiko žaisti iki naujų atnaujinimų. Labai nusivyliau, kai prisijungiau ir pamačiau, kad VIP gavau tik 30 minučių, o ne visą dieną.
Per daug skelbimų. Vienas po kiekvieno žaidimo. Visiškai juokinga, ne visi gali sau leisti mokėti už žaidimą. Ir, žinoma, kūrėjai atsakys į trikdžių apžvalgas, bet ne į šimtus apie per daug skelbimų. Taip prarandate žmonių susidomėjimą. Suprantu visą skelbimą, bet jie galėtų juos šiek tiek išdėstyti, žinote, galbūt po 1 kas 5, o ne kiekvieną. Neįtikėtina.
Anksčiau mėgau šį žaidimą, bet nustosiu žaisti, kai tik bus atimta mano Mastery Streak premija, nes neturiu pinigų narystei.
Mano mėgstamiausias žaidimas 😍😍😍
Žaidimas yra fantastiškas, bet kiekvienas raundas trunka 30–60 sekundžių, o po jo rodomas skelbimas, kuris gali trukti 10–40 sekundžių. Pasirinkimas be skelbimų yra juokingai brangus – tiek pat per mėnesį, kiek „Amazon Prime“! Ne verta.
Programa mano telefone labai trikdo. Ekrano santykis atsitiktinai keičiasi, todėl negaliu pasiekti aplinkinių parinkčių. Tai neleidžia man ieškoti žaidėjų, negaliu įvesti jų vartotojo vardo.
Ši programa būtų puiki, jei ji labai nesugestų. Pašalinama, kol bus ištaisytos klaidos. Redaguoti atsakant į kūrėją: jei galėčiau, tai daryčiau. Programėlė taip stringa, kad negaliu paspausti nė vieno mygtuko. Bandžiau iš naujo paleisti telefoną ir perjungti „Wi-Fi“ ir duomenų ryšį, niekas nepadėjo. Ar yra kitų sprendimų?
Man patinka šis žaidimas, bet kiekvieną mėnesį moku už VIP, po to, kai buvo atliktas mokėjimas, turiu jiems išsiųsti el. laišką ir pasakyti, kad jo negavau. Tas pats ir šį mėnesį, pinigai buvo paimti ir aš parašiau el. laišką, bet vis tiek negavau vip!
Ketinau atsisiųsti šį žaidimą savo naujajam telefonui, bet perskaičius, kad po kiekvieno žaidimo atsiranda naujas skelbimas, kurio verčiau nežaisti. Tai neabejotinai mano mėgstamiausias žaidimas, bet reklamos nuolat nervina. Niekas nenori to žiūrėti vėl ir vėl, jei galėčiau, įvertinčiau nuliu
siaubingas laiko švaistymas, gauni tik 5 bilietus per dieną. ir tai tiesiog erzina kažkas turėtų padaryti panašią programą tik pigiau žaisti. Negaliu pateisinti daugiau nei 100 išlaidų per mėnesį žaidimui, jau nekalbant apie dieną. ir kadangi prasidėjo pandemija, tai buvo geras būdas praleisti laiką, dabar net negaliu to padaryti. taip pat vaizdo įrašai, kurie groja dėl vakarėlio bilietų pusę laiko u X iš jo pabaigoje ir jis pakartoja vaizdo įrašą kartais 7 kartus, kad net negautų bilieto. varginantis šalinimo programa Ty
Galvojau, kad galbūt kai kurie skelbimų komentarai ir VIP problemos buvo šiek tiek perdėti, todėl maniau, kad pabandysiu, bet nesuprantu, kodėl tai nemokama programa, kai jie taip veržiasi į VIP Buvau įjungtas 2 minutes, kai tai buvo pastūmėta, o po kelių minučių – dar kartą, šiuo metu griebiausi jį ištrinti. Jei nesate patenkintas teikdamas nemokamą žaidimą, imkite mokestį, o ne būkite toks veržlus.
Patiko žaisti tai. Žaidė šį rytą ir pietų metu, o šįvakar neveiks. Matyt, dėl atnaujinimo vasario mėnesį? Taip pat nepavyksta jo atnaujinti. Manau, sulaukus 52 metų laikas nustoti žaisti.
Taip
Na, iš pradžių buvo smagu. Tada buvo serverio klaidų, tada tariamos ryšio problemos. Tada mano rezultatas dingo. Dabar turiu keletą iššūkių, kai net negirdžiu garsų, nors mano garsiakalbiai yra iki galo pasukti. Taip pat ne su tuo pačiu varžovu... Vakar parašiau iššūkį ir kiekvieną kartą, kai turėčiau pasirinkti muziką, kad galėčiau iššūkį, iššūkis kartojosi – skamba tas pats garsas.. Juokinga. Pašalinama!!
Nesuprantu, kodėl tik VIP galės išlaikyti seriją ir atsiimti meistriškumo ženklelį. Kadangi aš nesu, turėsiu gauti normalų atlygį ir mano padidinimai bus iš naujo nustatyti, nors aš nenutraukiau serijos... atrodo nesąžininga.
Maniau, kad vakarėliuose iš tikrųjų žaidžiu prieš tikrus žaidėjus, bet tai netiesa, aš stebėjau vardus ir stebėjau juos, nors jie įveikė mane pagal dainas spėliodami kiekvieną žaidimą, žaidėjas niekada nepajudėjo pirmaujančiųjų sąrašuose, tai yra kompiuteris ir kompiuteris laimi 99% laiko. Galiu įveikti kitus žmones 50 % laiko, jis sukurtas taip, kad išnaudotų jūsų bilietus ir priverstų jus išleisti pinigus, tai visiška apgaulė, esate sulaikomi iki 500 taškų per žaidimą (ar mažiau), kai bandote pakilti lyderių lentelės,
Puikus zaidimas siulau visiems ( ͡ᵔ ͜ʖ ͡ᵔ )
Puiki idėja ir puikus grojaraščio pasirinkimas, tačiau norint mėgautis įvairove reikia pinigų, o jis taip prastai suprojektuotas, kad neapsimoka
Galimybė parodyti, kaip atsiliepė jūsų priešas, atsakykite tą patį su minimaliu trūkumu (apie 100 taškų, jei jūsų refleksas geras), praplečia žaidimą, kad paprasčiausiai stebėtumėte, ką daro jūsų priešas, ir greičiau (ar geriau) atsakysite tik į vieną dainą, kad jūs esate. tikrai apie. Man sugriovė visą patirtį.
Dainau 2, nes labai ilgai įkeliama. Daugelis dainų nėra labai naujos Arba žinosime dainas. Taip pat norėčiau, kad nereikėtų wifi, bet viskas gerai. Bet nuoširdžiai ne puiku.
Jame per daug nesklandumų. Kartais daina toliau groja fone, kai einate prie kitos dainos groti/giess ir negirdite grojant kitos dainos. Kita problema yra ta, kad kartais dainos visai negroja ir negalite atspėti viso iššūkio, kurį grojate. Kitas yra kasdienis atlygis, aš turėjau gauti 60 minučių nemokamo VIP ir net man to neduoda.