Post by quireschiverfi on Mar 6, 2022 9:23:15 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magiczne Puzzle - Układanki HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magiczne Puzzle - Układanki HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ dużo pieniędzy hack ▞▞▞
▞▞▞ Magiczne Puzzle - Układanki HD 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam tę grę od dawna. Nie przejmuj się oglądaniem reklam, aby odblokować codzienne. Ale ostatnio reklamy są również stale przerywane w trakcie układania puzzli! I nawet to by mnie tak bardzo nie frustrowało, ale te reklamy są głośne i nie ma przycisku na głośniku, który wyciszałby reklamę. Niektóre można wyciszyć, ale nie wszystkie. Lubię włączać dźwięki w grze. Wystarczy dotknąć głośnika, aby wyciszyć, gdy pojawi się reklama. Zmarnowałem dużo czasu i wypróbowałem wszystkie rodzaje ustawień, nic nie działa, aby pokazać głośnik na nich. Sfrustrowany 😞
Gram od lat i wciąż jest to najlepsza układanka, ALE nowe ciągłe przerwy w mojej grze doprowadzają mnie do szału, podobnie jak nowa polityka dawania monet w połowie gry zamiast po jej zakończeniu. Co powiesz na przełączenie opcji 1 zagraj w grę na monety i pozwól ludziom, którzy chcą mieć czasowe reklamy, aby to robili, a 2 tym, którzy chcą się zrelaksować, możesz grać w całą grę bez przerwy za mniej monet. Stały dostęp do serwera spowalnia grę - załadowanie puzzli może zająć 2 minuty i moja przerwa się skończyła!
uwielbiam łamigłówki, co sprawia, że jest to jedna z moich ulubionych gier. Jedyne, co pomogłoby, to brak tylu usterek. Będę grał wtedy przegrywam grę i moje postępy. bardzo irytujące. także w miarę postępów w rozwoju jestem proszony o zakup czegoś. DENERWUJĄCY!!!!!
Fajna polecam
To bardzo fantastyczna gra. Jestem Polakiem, ale lubię tę grę. Dziękuję Ci.
się zamienia a tak to nic nie?
Łamigłówki były urocze i proste, gdy nauczyłeś się wzoru elementów, które zawsze były takie same. Nie mogłem znieść tego, że w trakcie układania puzzli wyskakiwała reklama. Stało się to tak rozpraszające i irytujące, że w końcu postanowiłem po prostu poszukać innej gry logicznej.
Naprawdę kocham tę grę, ale proszę poprawić reklamy do wielu reklam Ale jestem bardzo szczęśliwy
Ta aplikacja jest zdecydowanie najlepszym interfejsem dla aplikacji z łamigłówkami, z jakimi spotkałem się do tej pory. Jednak reklamy są absurdalne. Znam każdą aplikację, na którą ktoś narzeka na reklamy. Pozwólcie, że podzielę się dokładnie tym, jak bardzo są denerwujące. Aby rozpocząć układankę - ad. Jeśli przejdziesz do innej aplikacji i wrócisz - reklama. A teraz, losowo, podczas układania puzzli, pojawi się pole „nagrody w postaci monety”, zmuszając cię do obejrzenia reklamy. Szkoda, ale ten idzie na kupę. Zbyt irytujące.
Gra dobra, ale ceny do jakaś kpina.
Dla wielu reklam chciałbyś, żeby to była gra bez reklam, wygląda na to, że muszę zapłacić
Mighty Party משחק תפקידים ugwf
Załadowanie trwa wiecznie
Jak na razie dobrze. Nie za dużo reklam
Świetna gra bardzo miło spędzony czas.
Alma sama w sobie fajna tylko musiałam ją usunąć. Po uzyskaniu usługi zniknęły wszystkie osiągi. Od nowa mi się nie chce tego samego układać. Odpuściłam
Tragedia.
Fajnie się w to gra
Fajne
Moim największym problemem są wyskakujące okienka i nie ma możliwości wyłączenia zadań. Nie mogę po prostu dotknąć, aby szybko przejść przez wyskakujące okienka, więc muszę pozwolić im przejść przez ich animacje, zanim będę mógł z nich wyjść. I po prostu żałuję, że nie mogę wyłączyć questów. Nie mam ochoty ich robić! Chcę tylko ułożyć puzzle!
Kocham tą grę. Pomaga mi się odprężyć i odprężyć lub po prostu zabić czas w razie potrzeby. Reklamy w środku są bardzo irytujące i sprawiają, że gra jest mniej relaksująca, a wyskakujący prezent, który zajmuje sporą część ekranu, jest również bardzo irytujący. Całkowicie rozumiem posiadanie reklam ... ale wiele w środku gry staje się frustrujące.
Zabawna i relaksująca gra logiczna. Gorąco polecam tę grę. Nie za dużo reklam i bez błędów. Darmowe codzienne łamigłówki i możesz kupować paczki za monety, które zarabiasz podczas gry. Gra zawiera również wiele darmowych łamigłówek, w tym Disneya i Marvela!
To urocza aplikacja i nie ma nawet tak wielu reklam, jak się spodziewałem, że będzie to te 100 reklam w ciągu jednej minuty i opóźnienie, ale TO WŁAŚCIWIE USPOKAJA –. Jedynym powodem, dla którego dałem mu 4 na 5, jest to, że dostajesz tylko 2 monety za układankę. Nie wiem, ale to naprawdę jedyny osobisty problem. Poza tym uwielbiam to!!
Nie chce mi się instalować, to już drugi dzień i nie chce mi się znowu instalować.
Uwielbiam Magiczne Puzzle, ale dlaczego grrr e zajmuje tak dużo czasu, aby zdobyć pierwszą puzelę? JESTEM CZŁONKIEM OD WIELU LAT. I BĘDĘ KONTYNUOWAĆ TAK DŁUGO, JAK MOGĘ.
Gra jest fajna, ale pobrałem ją przez TapJoy i odmawiają wypłacenia nagród, które legalnie zarobiłem, więc usunę grę. Gdyby TapJoy grali razem, nadal bym grał.
Układałem łamigłówki Disneya i kiedy kliknąłem na łamigłówkę Mulan, stała się książką o dżungli, kiedy próbowałem układać łamigłówkę z Królem Lwem, przeszła do łamigłówki z Kopciuszkiem.
Po 2 latach grania w tę grę logiczną zaczyna się przerywać. ponownie instaluję grę i wszystkie moje łamigłówki zostały utracone.... Nawet na FB. Daję 2 starty, ponieważ dobrze się bawiłem, dopóki trwało ....
Funkcja powiększania jest w najlepszym razie taka sobie. Funkcja tworzenia własnych puzzli pozwala tylko na robienie zdjęć, a nie na importowanie obrazów (na co osobiście czekałem z reklam). Wybór poziomu jest dziwny, a ogólna aplikacja jest zagmatwana. Gra ma pewne dobre cechy, takie jak możliwość sortowania elementów narożnych i przenoszenia odpowiednio dopasowanych elementów jako całości, ale interfejs i sterowanie sprawiają, że doświadczenie jest niepotrzebnie frustrujące.
Uwielbiam to dużo zagadek, ale bardzo się zawiesza - musisz dać więcej monet i gwiazdek za rozwiązywanie zagadek.
1. Oglądanie reklamy nie dał nic w zamian 2. Zoom tylko oddalić poziom można tylko oddalić przybliżyć o najszybszy czas, jak nie można tego zrobić, jak również nie można przesuwać w miejscu, przez co zrobienie na dokonanej zmianie na poziomie wprowadzonym czasochłonne zamiast.
Bardzo fajna i odstresowująca gra!🤩 Np. Na lekcjach online można sobie czasem pograć
Zbyt wiele reklam przerywających rozwiązywanie zagadek. Podczas układania ostatniej układanki miałem 3 reklamy. Niedorzeczny!
Do wielu reklam, ale poza tym jest świetny