Post by riakiranwibis on Feb 9, 2022 12:47:49 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش هک پول ▞▞▞
▞▞▞ Fall Dudes (Early Access) 2022 version ▞▞▞
بازی عالی خیلی خوبه حتما نصب کنید هرکی میگه بازی بدیه بهتون قول میدم اسکل
تا اینجای کار بهترین نسخه کپی شده ای که می توانستم پیدا کنم اما به کار زیادی نیاز دارد. وقتی یک شخصیت به سختی می افتد بلند می شود.. سخت تر از بازی واقعی پس نیاز به تعمیر دارد.. گرافیک نیاز به اصلاح دارد.. باگ ها و اشکالاتی وجود دارد. .. اول lvl وقتی شروع به پخش bcs سختش میکنی بعضی از موانع خیلی سریع حرکت میکنن..معمولا شروع باید نسبتاً راحت باشه.. و غیره همچنین وقتی من آن را جابه جا می کنم دوربین معکوس می شود.. در کل 3* را دوست ندارم.. اگر من خیلی خوب نیستم من به آن 2 * می دهم اما نه
با دانلود فقط اطلاعاتتون رو هدر میدید چون باز نمیشه فقط صفحه لود شدن رو نشون میده ولی لود شروع نمیشه....کلا 10 دقیقه صبر کردم و بعد ریستارتش کردم ولی باز نمیشه. هم داده هام و هم وقتمو تلف کردم....😤
بازیه خیلی خیلی بدیه و تظاهر میکنه که بازیش آنلاینه اما نیاز به اینترنتش فقط برای اینه که شما برین اسکیناشو بخرین ۱ ستاره هم زیادیشه.
چند سطح دیگر اضافه کنید ... و بهترین خواهد شد در غیر این صورت خسته کننده است ..... کاهش رتبه ... بدون بازی چند نفره نه سطح بیشتر
دانلود بازی POSTAL 4 No Regerts برای کامپیوتر – نسخه GOG Early ...
دانلود Granny 1.6.1 FULL APK + Hack MOD APK for Android
Fall Dudes (Early Access) Arkadne igre obok
بعد از هر بازی باید یک تبلیغ تماشا کنید. توسعه دهندگان با اضافه کردن تبلیغات غیرقابل رد شدن، بازی را خراب کردند.
خوبه ولی سه ستاره کم کردم برای این که هنوز این انلاین نداره که برا من گیر میکنه حالا شاید چون گوشیم خوب نیست سوم اینکه خیلی از مپ هاش باگ داره و توضیح خوبی برای هر مود نداره.
خوب است... اما شکل کاراکترها و لباس ها به اندازه بچه های پاییزی تسکین دهنده یا جذاب نیست... بعد از هر بازی، هر وقت فشار می دهم برای ادامه دادن نوار بارگذاری 80 درصد گیر می کند... مکانیک بازی خیلی خوب است. خوبه.. گیم پلی خوبه..کنترل ها بسیار آسان است.. اعتیادآور در انتظار حالت چندنفره.. امیدواریم در آینده اخیر شاهد پیشرفت های بیشتری باشیم.
Platonic Games - صفحه اصلی | فیسبوک - Facebook
فال گایز - دانلود بازی fall guys برای موبایل اندروید + بررسی
در آخرین آپدیت سطح بیشتر نیامده است من سطح بیشتری می خواهم 10_15 اما چرا شما نمی خواهید سطح بیشتری را وارد کنید من سطح بیشتر می خواهم سطح گرافیکی سطح بسیار بزرگتر گزینه کنترل های بیشتر سعی کنید سطح بیشتری را با سطح بزرگ و مقداری علاقه ایجاد کنید با تشکر
این بازی همه خوب و بهتر از اکثر این نوع بازی ها است تا زمانی که لگ کند و مثل جهنم عقب بماند. من حتی نمی توانم دید واضحی از اتفاقات رخ دهد داشته باشم و از این رو نمی توانم آن را بازی کنم، اخیراً آن را حذف نصب کردم فقط به دلیل این مشکل تاخیر اگر وجود نداشت بازی یکی از بهترین ها است
... toronto free number munchers download ms access 2003 medical naturopath ... la medjugorje virgen don't fall in love again a guy called gerald voodoo ray
من دوست ندارم این تایمر را درست کند که تایمر روی مسابقات نیست
چرا هر وقت میرم تو بازی برام خوب نمیاره
بازی خوبی است من دوست دارم آن را بازی کنم اما لطفا فقط حالت چند نفره و چند نقشه جدید را اضافه کنید زیرا به روز رسانی جدید است که شما چیز مهمی اضافه نکرده اید.
چرا این بازی شروع نمیشه.... فقط به خاطر مشکل شبکه.... حتی نمیتونه بازی رو باز کنه... صفحه بارگذاری میاد و لود 0% رو نشون میده و فقط اونجا متوقف میشه..... و همچنین مشکل شبکه رو نشون میده... من هم خیلی بازی میکنم که آنلاین هستن اما فکر کنم این بازی 1 گیگ بر ثانیه سرعت میخواد..... این بازی بی ارزشه... دانلود نکنید..... اگه پاییز دودز توسعه دهنده تصحیح کرد.... 5 میدم ⭐
Fall Dudes (Early Access) Arkadne igre obok
کنترل های بد شما باید یک گزینه ساده تر برای حرکت به جلو به عقب و به پهلو اضافه کنید. کنترل آن دایره کوچک دشوار است.
اوسکل های ک میگن نمیاد بازی خرابه اخه خر ها باید بازی های پلی رو دانلود کنید بالا میاد.
این برنامه باعث رضایت آن دسته از گیمرهایی می شود که نمی توانند با موبایل پاییز بازی کنند.........فقط یک مشکل این است که بازی با ربات ها بسیار آسان و کمی خسته کننده است، لطفا سطوح را دشوار کنید امیدوارم هیجان انگیز باشد. بازی با بازیکنان واقعی پس از انتشار حالت چند نفره.
این بازی عالی و جذابه ولی میتونه از نظر گرافیکش مثل بازی اصلی fall guys تو کامپیوتر باشه و کنترل هاش قابل تنظیم باشه امیدوارم سعی کنن بهترش کنن هر چند بازی قشنگیه😊😊😊😊
گوه بازیس به درد آن خر نمیخوره حتی یک ستاره هم خیلی زیاده
Tanya
Curse of Aros - MMORPG የሚና ጨዋታዎች jbk
من آپدیت کردم ولی هنوز آنلاین نشده است
توسعه دهنده عزیز، بازی عالی است، اما برای مراجعات بعدی باید حالت چند نفره را هرچه زودتر اضافه کنید زیرا این بار بازی های آرکید این بازی ها بیشتر در حال رشد هستند. پس لطفا هر چه زودتر چند نفره بسازید.
من خوشم آمد ولی بیشتر از این که بدم بیاد خوشم آمد ولی بیشتر بدم آمد پس میتونم بگم خوشبدم آمد یعنی هم بدم آمد هم خوشم آمد.
سه ستاره اما میتوانست 5 ستاره باشد زیرا یک بازی آفلاین است، من فکر میکنم تیم شما چند نفره آنلاین اضافه کند که به آن بازی واقعاً سرگرمکننده و در غیر این صورت عالی میدهد. متشکرم.
واقعا شگفت انگیز است!!...من خوشحال ترین آدم هستم چون مجبور نیستیم برای دانلود این بازی پولی بپردازیم...همه چیز شبیه بازی واقعی پاییز بچه ها است..شاید به جز آواتار. من تلاش شما را برای خوشحال کردن مردم با این بازی درک می کنم.
بازی قشنگی ولی یک عیبی داره اگه آدمک ها شم شبیه فال گایز بود که مهشر می شد.
Hey dev بازی عالی امیدوارم بتوان از کپی رایت جلوگیری کرد! یک مسئله این است که لطفاً وقتی برای اولین بار شروع کردیم، یک آموزش کوتاه ارائه دهید؟ همچنین در بسیار بالا بسیار داغ می شود، حتی اگر سخت افزار من برای اجرای آسان این کار به اندازه کافی باشد، بنابراین لطفا آن را نیز بهینه کنید! ویرایش: آن را دوست دارم، اما دوست لطفا کاری در مورد گرما انجام دهید!
خیلی بد آنها می گویند که آنها چند نفره می دهند اما آنها فقط سطح 5-4 وجود دارد. بدون سرگرمی. حوصله سر بر. و اگر من به دلیل اختلاف از آنها شکایت کنم، ماساژ را حذف می کنند
ی ستاره کم کردم چون صدا کمی داره منظورش اینه که فقط ضربه میخوری صدا میده کمتر میپره صدا بده
این بازی شگفت انگیز است! این نزدیک ترین بازی به سقوط بچه ها در موبایل است! من واقعاً امیدوارم به زودی بتوانید چند نفره را به بازی اضافه کنید! من یک ایکس باکس دارم، بنابراین نمیتوانم فعلاً بچهها پاییز را بازی کنم، اما 5 از 5 را به راحتی بازی میکنم، فقط بازی را چند نفره کنید، آنوقت خیلی بهتر میشود!
بازی بسیار خوبی بود آن را دوست داشتم. فقط یک چیز لطفا یک راه برای بازی با دوستان خود با ایجاد یک مهمانی اضافه کنید که بسیار خوب است و من مطمئناً 5 استارت می دهم.
بازی تعداد بازیکنان را برای هر دور بازنشانی میکند. دور آخر همیشه 25 بازیکن است، حتی زمانی که فقط 12 بازیکن بعد از دور سوم باقی مانده بودند ... میدانم که A.I است. اما همچنان بر تجربه کلی تأثیر می گذارد. بازی واقعا سرگرم کننده است اما لطفا این را در نظر بگیرید.
چرا فقط بازیکنان ربات در مسابقه اضافه می شوند، هیچ بازیکن آنلاین اضافه نمی شود. این یک بازی چند نفره نیست، تنها بازی تمرینی آن است.
هزاران مشکل هنوز لودینگاش خیلی طول میکشه هر دست که تموم میشه یه پولی میده خب بعدش یه تبلیغ میاره دیگه وارد بازی نمیشه.آنلاین هم نیست فقط آنلاین باید بازی بشی تا تبلیغ هاشونو بکنن تو کونمون.
یک بازی متوسط است. گرافیک خوب و بدون اشکال یا لگ اما من فکر می کنم این بازی باید مسیر موانع بیشتری در شروع بازی داشته باشد. و آیا همه مردم هوش مصنوعی هستند؟ BTW برای خرید پوسته های محدودی وجود خواهد داشت که گاهی اوقات پوست مورد علاقه من نیست.
Fall Dudes (Early Access) - برنامهها در Google Play
برای من نمی یاره بانتم نمی یاره همین یه ستاره هم حقش نیست
فقط ناامید شدید، پتانسیل داشت، اما نمی توان وارد یک بازی شد و وقتی در نهایت انجام شد، فقط 5 یا 6 نفر با شما هستند، میزبانی یک بازی هرگز جواب نمی دهد.
شما بچه ها در حال حاضر بیش از 500 هزار دانلود دارید، اگر بخواهید حالت چند نفره را اضافه کنید، واقعا لذت بخش خواهد بود. بازی با ربات ها بازی را روز به روز خسته کننده می کند.
بازی خوب است اما اشکالات زیادی وجود دارد که برای تجربه بهتر و مشکل جوی استیک آن را برطرف کنید
این بازی زیباست اما توسعه دهندگان باید چند نفره را به این بازی اضافه کنند تا بتوانیم با دوستانمان با هم بازی کنیم.