Post by riakiranwibis on Feb 9, 2022 12:38:11 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Qala müdafiə kralı ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Qala müdafiə kralı IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodları generator daşlar ▞▞▞
▞▞▞ Qala müdafiə kralı 2022 version ▞▞▞
pis oyun deyil
塔防之王 策略 ptsk
ƏYLƏNİR!!! (yalnız əyləncə)
Çox dəhşətli oyun donur və mən səsi eşidirəm, amma vizual olaraq my.oneplus 7T-də donur, bu çox yüksək səviyyəli cihazdır, mən onun üzərində rəvan asfalt vururam.
Günlərlə əyləncəli, amma sonunda bir az dağınıq. Hələ yaxşı əyləncə.
Super Tank Rumble Casual glrl
Osurmaq. Əslində xoşuma gəlir
Gündəlik giriş bonusuna nə oldu?
Qala silsiləsi düşmənlərə çatmır. Haha. Düşmənlər qüllənin yanından keçir... və qüllə sadəcə onlara yellənir. Haha
Şərhlərimi oxusanız, hamınız pissiniz. Bu pis oyunu siz yaradırsınız. Qürur duyma cəfəngiyyat yaradan👎👎👎👎👎👎👎. Şanslısan, sənə bir ulduz verirəm👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎. Sizi qeyd etməyə davam edir 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
টাওয়ার প্রতিরক্ষা রাজা কৌশল cyg
Həmişə donur
টাওয়ার প্রতিরক্ষা রাজা কৌশল cyg
oyunu sevirəm, amma Bloons TD 5 kimi pulsuz rejim istəyirəm
塔防之王 策略 ptsk
Proqram. Gözəl və yaxşıdır
indiyə qədər yaxşıdır
İndiyə qədər heç bir reklam yoxdur oyun çox əyləncəlidir mənə xaosun warcraft 3 reignindən qala müdafiəsini xatırladır və mən bunu sevirəm təşəkkür edirəm.
Bir müddət əyləncəli kiçik oyun, lakin çox sadə. Mən dəbdəbəli qüllələrə məhəl qoymayaraq, yalnız oxatanlar tikdim. Sonra təkmilləşdirmələr o qədər bahalaşdı ki, onları gözləməkdən bezdim.
Hər gün bonusu götürdüm ki, oynamağa dəyməz
Yaxşı oyun. Metroda oflayn oynaya bildiyim üçün SEVDİM. Reklamlar əslində çox da qıcıqlandırıcı deyildi. Amma çox qısa! Tezliklə bitirdim
vay gözəl oyunlar belə asılılıq yaratdı
Reklamlara çox uyğun gəlir. Oynanış ya çox asandır, lakin ypu-nun təkmilləşdirmələrini aldığını fərz etsək, oynanılmaz hala düşür.
Mən bu oyunu çox sevirəm və əla vaxt keçirəm. Bu oyunu yaratdığınız üçün çox sağ olun
Bomba oyundu ehtiyatli olla partdiyar.
Bütün qüllələr üzərində gözəl təcrübə, təkmilləşdirmə səviyyəsində maksimum qolu artırmalıdır
Gündəlik sözləri və xəzinə qənimətini artıra bilsəniz.
bu zəhmlidir, amma əvvəlcə sizi məcbur edir, amma mən bunu öyrəndiyim yerdir, bunu yaratdığınız üçün təşəkkürlər!!!!
bura vurun, oraya basın bunu heç bir izahat vermədən edin. bu dəhşətdir. davam edəcək heç bir şey olmadan səni qəbul edirlər. geliştiricilərdən bir az rəhbərlik yaxşı olardı
Ok oyun əyləncəli başlayır, lakin olduqca tez gülünc olur
Həddindən artıq funksiyalar və xəritələri oynamaq strateji cəhətdən çətindir. Mən ağıllı hərəkətlərdən istifadə etməli olan daha sadə bir qala müdafiə oyunu gözləyirdim. Ancaq bu oyunda siz daim inkişaf edən və təkmilləşən xüsusiyyətlərə malik asan oyunlarla qarşılaşacaqsınız, bu da oyunu bilmək, onunla tanış olmaq və strategiyalar inkişaf etdirməkdə çətinlik çəkir.
Bu əla oyundur. Reklamlar çox pis deyil, öyrənmək asan, məşq etmək asandır, oynamaq istədiyiniz səviyyələrə məhdudiyyət yoxdur. Bu fantastik qala müdafiə oyunudur. Lakin o, telefonumun parametrlərini dəyişdi ki, ekranım sönmədi. Batareyamı öldürdüm və telefonumun xarab olduğunu düşündüm.
Ooo
Mən bu oyunu çox sevirəm
Hindistanın ən pis oyunu deyil
Sərin və oyundan xoşbəxt gördüm
Bu çox axmaqdır. Bu, əsasən, səltənət tələskənliyinin fırıldaqıdır. Başqa sözüm yoxdur.
Bu, sözün əsl mənasında səltənət fırıldaqıdır, lakin daha da pisdir
çox yaxşı 👍👍👍👍👍👍💝💝💝💝💝💝💝💞💞💞💞💞💞💔💔💔💕👍💟💖@
Son bir neçə gündə çox gecikmə var. Bu problemi həll etmək üçün yeniləmə varmı
Çox yaxşı oyun zehni düşündürür və məni əyləndirir. Başqalarına da təklif edərdi. Zaman zaman oynamaq üçün yaxşı oyun. Qazanmaq oyuna 5 ulduz reytinqi verir.