Post by riakiranwibis on Feb 9, 2022 12:35:14 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking My Story: kokkamängud ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking My Story: kokkamängud IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju kulda ▞▞▞
▞▞▞ Cooking My Story: kokkamängud 2022 version ▞▞▞
See mäng on uus ja kõik, mida see teeb, on külmutamine. Parandage see võimalikult kiiresti. Kui andsite sellele ühe tärni, siis see võib-olla muutub, kui kõik probleemi lahendate
Cooking My Story: joc de gătit Arcade mgt
See mäng on väga tore
Kahjuks võtab selle mängu laadimine kaua aega. Ja ei saa koka nime sisestada. Palun paranda.
Lõpuks sai selle mängima. Kuid see tõmbab ja külmub palju.
See kleepub nii palju ja mu telefon riputati üles ja see oli liiga igav mäng, nii et minu soovitus on ainult 1 tärn.
See mäng on väga ilmekas. Mulle meeldib see vägayyyyyyyyyy väga!😃😃
Olen Waffle restoranis kõike uuendanud ja lõpetanud, kuid selle kuulsuse tase ei ulatu siiski 5-ni. Näitab 492/500. Palun soovitage lahendust! Võtsin ühendust mänguabiga, kuid ei leidnud lahendust. Ma desinstallin mängu ega viita kellelegi.
külmub pidevalt. Ma ei saanud oma eelregistreerimisboonust, kui sellel klõpsate. Desinstallimine pideva tõrgete ja külmumise tõttu. Rakenduste tegijad peavad seda mängu täiustama. See on armas mäng paljudele vigadele, mis tuleb parandada.
Tegelase nime ei saanud muuta
Mängu ei laadita, ei saa isegi alla laadida.
Läksin 5 algusest ühe alguseni, kuna mu rakendus lakkas teisel õhtul täielikult töötamast. Iga kord, kui ma selle avan, külmub see kohe ja ma ei saa sellega midagi teha.
Cooking My Story: kookspel Arcade nlbp
Ma ei saanud kunagi mängida. Mäng takerdus laadimisel......
Ei vasta, pole lõbus. Seda mängu ei saa mängida ja ei reageeri.
Mäng on väga põnev, kuid teemante on kõigi uuenduste jaoks liiga vähe, kuna need on väga kallid
Alguses oli lõbus, kuid kui olete kolmanda hoone täielikult uuendanud, ei lase see teil rohkem tähti saada. Headaega
Sellel mängul on palju probleeme. Ma kustutan praegu. Liiga masendav.
Mängimiseks ei saa avada...😡😡
Mäng jookseb pidevalt kokku, tuli desinstallida
Seda ei saa laadida
Proovisin münte eelregistreerimiseks taotleda, see ei avane. Tuli ekraanilt ja mängust välja saada. Iga auhind, mille ma taseme läbimise eest saan, avaneb, kuid ei näita ja ütleb teile, mille eest auhind on. Juhtnupud on äärmiselt aeglased, jäävad maha, külmuvad kohati ja enamasti takerduvad. Ma oleksin oma telefoni ekraani klõpsates peaaegu katki murdnud, et toit kliendini viia ja see ei klõpsanud. Edetabel on ainult auhinnast, kuid see ulatub ekraani kõige kaugemale.
Võiks olla hea mäng..aga see on toiduvalmistamispäevikute hooaeg..mul kästi liituda gildiga, kus nad kõik olid täis, nii et tegin ühe 2 nädalat hiljem, kuid liikmeid polnud
Väga hea mängupäev
See on lil kleepuv, kuid siiani on see ok vajab lil tööd
on hea mäng, sest Rose on armunud peakokk Alexisse, neist saab draama
Sellel pole ilusat graafikat 😒
Mäng ei laadita 😡😠🤬😭 Piimatoodete keetmine on parem kui see mäng.
Uues restoranis ei saa probleemi lahendada
Mul on selle mänguga endiselt probleeme, ma ei saa seda mängu mängida see, et mõned inimesed saavad seda mängu mängida, ei tähenda, et mäng on vigadeta. Ma kustutan selle mängu, kuni olete probleemi lahendanud, loodetavasti y "Kõik vastavad minu postitusele, andes mulle teada, kas probleemi saab lahendada ja ma hindan mängu ka ühega😐
Mul on probleem, tõusen 45. tasemele, kuid äkki sain Noddle'i restoranis taseme 12 😡 ja olen tellinud palju asju, kuid ma ei saa plzzz-tšekki
Hei!! Kuidas tellimusest loobuda!!?? Idw, et toetada kedagi, sest ma olen hõivatud, ma ei taha seda, palun öelge mulle, kuidas ma nüüd vihane olen, kas see mäng maksab või midagi, kui toetate??!!!
See kukkus mulle otsa, nii juhuslikult ja ma avasin leivakasti restorani ja olin tasemel 20, siis järgmisel päeval see enam ei mänginud! Proovisin pärast seda 3 päeva ja muutusi ei toimunud. Nii et lugesin teisi kommentaare ja mõistsin, et see juhtus ka teiste inimestega! See mäng pole seda väärt. Annan sellele madala hinnangu, kuna teistel on sarnaseid probleeme olnud.
Mängu laadimine võtab igavesti aega 😕 see hangub. Palun sorteerige
Tundub, et see oleks lõbus mäng, kuid see külmub liiga palju, et seda tegelikult nautida! 😟
Polizeibus-Roboterspiel Strategie tlf
Tase 58 Ma uuendasin kõike, kuid see künnis käsib mul uuendada
Kui loll see oli enne parandamist, kui rumal see mäng praegu on, ma teenin, kuid ükski klient ei aktsepteeri seda loll mees